WIE ZIJN WIJ?

TEAM ANTWERP PIRANHA’S

is een  erkende Antwerpse sportclub. De club met zijn door de Vlaamse Trainersschool (VTS) gediplomeerde trainers biedt sporttechnisch, ethisch en medisch verantwoorde thaiboks lessen aan. Onze trainers zijn sporttechnisch opgeleid (voormalige wedstrijdkampers) en beschikken over de juiste pedagogische vaardigheden. TAP geeft training aan beginnelingen, gevorderden, wedstrijdkampers, mannen, vrouwen, kinderen, jongeren … vanaf 7 jaar.

Thaiboks is enerzijds een vechtsport en anderzijds een pedagogische methodiek waarin elementen zoals zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen aan bod komen. Hierop voortbouwend is het mogelijk aandacht te hebben voor de thema’s veiligheid, integriteit, assertiviteit en communicatie.  Thaiboksen leert mensen omgaan met emoties. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat thaiboks bevorderend werkt ten aanzien van: de motoriek, de ontwikkeling van het coördinatie-vermogen, de opbouw van conditie en de oog/hand coördinatie te verbeteren. Kortom alle bestanddelen die nodig zijn voor de ontwikkeling van een sporter.

Daarnaast is TAP een club waar sportplezier en toffe activiteiten buiten de lessen veel aandacht krijgen. De unieke vriendschappelijke sfeer zorgt ervoor dat je je al snel thuis voelt bij ons.

U bent welkom voor 3 gratis proeflessen alvorens een beslissing te nemen. Tijdens de proeflessen kan u losse, sportieve kledij dragen en kan u gebruik maken van clubmateriaal. Weetje: de trainingen zijn doorgaans op blote voeten!

DE CLUB STAAT GARANT VOOR

DIVERSITEIT

Open voor iedereen

Wij zijn een sportclub die symbool staat voor verscheidenheid. Wij beseffen dat elk individu uniek is en zijn verschillen een verrijking zijn voor de sportclub. Eender welke etnische afkomst, seksuele geaardheid, religie, ..., u bent welkom bij ons.

LEEFTIJD

Jong & oud

Voelt u zich oud of misschien wel te jong?  Ongeacht de leeftijd geldt: sporten en bewegen is goed voor uw gezondheid.

NIVEAU

Beginner tot prof

Geïnteresseerd in thaiboksen? Nooit vechtsport beoefend? Leergierig ondanks de jarenlange ervaring? Beginnend of gevorderd? Wij bieden voor ieder wat wils met de nodige aandacht voor uw persoonlijke tempo en groei.

BEGELEIDING

Ontwikkeling

Onder begeleiding van gediplomeerde en ervaren hoofdtrainers voorzien we de nodige trainingen. Onze begeleidingen worden gekenmerkt door sporttechnische en pedagogische flexibiliteit.

KWALITEIT

Boven kwantiteit

We gaan en staan voor kwaliteit op alle domeinen zowel sporttechnisch, pedagogisch, bestuurlijk als organisatorisch.

FILOSOFIE

Thaiboksen is bij uitstek geschikt voor de persoonlijke en fysieke ontwikkeling. Het stimuleert de ontwikkeling van zelfvertrouwen en respect. De fysieke vaardigheden leiden tot een sterker zelfbewustzijn en gevoel van competentie. Hierdoor staat u sterker in uw schoenen en leven.